Calidris / Luna / Mido+ / You

Daisy handgrep

Daisy is een prachtig en heel bijzondere knopgreep. De greep heeft een speciaal oppervlak met kleine groeven waardoor het licht prachtig op de kast schijnt, waar de reflectie een delicaat bloemetje vormt - vandaar de naam Daisy. de knopgreep past goed bij de meer romantische stijlen, maar je kunt het natuurlijk gebruiken hoe je wilt. De Daisy knopgreep is gemaakt van het duurzame materiaal Zamak.

Selecteer kleur
Gekozen
Glanzend messing

189552044

Prijs
16 €

GTIN (EAN) 5711112962982
VVS no. 781295605
DB 2076318
Kleur Glanzend messing
Breedte 2,40 cm
Diepte (lengte) 2,60 cm
Materiaal Zink
Nettogewicht 0,05 kg
Brutogewicht 0,05 kg
Verpakking hoogte 5 cm
Breedte verpakking 5 cm
Verpakking diepte (lengte) 5 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt