Match

D - Vaste douchewand

Dansani vaste wanden zijn ontworpen met de focus op het creëren van een ruime en stijlvolle doucheruimte die volledig kan worden aangepast aan jouw persoonlijke stijl en badkamerinrichting. Onze vaste wanden kunnen gecombineerd worden met andere douchewanden of douchedeuren, zodat je een oplossing kunt maken die perfect in jouw badkamer past. Misschien heb je veel ruimte en kun je een inloopdouche creëren? Of misschien wil je de vaste wand combineren met een draaideur voor een stabiele en veilige oplossing? Wat je ook kiest, je kunt de oplossing vinden die het beste bij je past. Het glas in de vaste wanden is behandeld met EasyCare, een speciale coating die water en zeepresten afstoot, waardoor schoonmaken veel eenvoudiger wordt. Het glas is gehard en de sterke constructie en solide materialen zorgen ervoor dat de wanden stabiel en veilig zijn.

Selecteer kleur
Gekozen
Satijn profiel/matglas

D71-02

Prijs
592 €

GTIN (EAN) 5711112522872
VVS no. 674187211
DB 1960317
Kleur Satijn profiel/matglas
Hoogte 197,50 cm
Nettogewicht 20,79 kg
Brutogewicht 24,09 kg
Interval breedte 67-69 cm
Oppervlak Ijsglas
Verpakking hoogte 210 cm
Breedte verpakking 71,50 cm
Verpakking diepte (lengte) 5 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt