XXL

Classic schuifdeur

De Dansani XXL Classic schuifdeur is de perfecte oplossing voor je douchecabine. Met zijn klassieke design en robuuste kwaliteit voegt deze schuifdeur zowel design als functionaliteit toe aan je badkamer. Deze schuifdeur is zowel ontworpen voor douchecabines als nis-oplossingen en maakt optimaal gebruik van de ruimte. De Dansani XXL Classic schuifdeur is van topkwaliteit. Hij is gemaakt van duurzame materialen die probleemloos langdurig gebruik garanderen bij minimaal onderhoud. De deur kan eenvoudig aan de onderzijde uit de schuifrail geklikt worden voor eenvoudig schoonmaken. Bijzonder aan de Dansani XXL schuifdeuren is dat de wielen waarop de deur loopt niet zichtbaar zijn aan de buitenkant van de deur. Dit zorgt voor een strak minimalistisch design.

Gekozen
Satijn profiel/helder glas

CL1200-0001

Prijs
1.033 €

GTIN (EAN) 5711112852658
DB 2056556
Kleur Satijn profiel/helder glas
Hoogte 200 cm
Nettogewicht 45,58 kg
Brutogewicht 49,58 kg
Interval breedte 116, 5-119 cm
Oppervlak Helder glas
Serie XXL

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt