• Homepagina / 
  • XXL / 
  • Classic schuifdeur met 2 vaste douchewanden
XXL

Classic schuifdeur met 2 vaste douchewanden

Met de Dansani XXL Classic schuifdeur met 2 vaste douchewanden creëer je een ruime en stijlvolle douchecabine in je badkamer. Met zijn klassieke design en duurzame constructie biedt deze schuifdeur een perfecte combinatie van design en functionaliteit. De 2 vaste douchewanden worden geleverd met 2 muursteunen, zodat je een stevige en betrouwbare douchewand krijgt die bestand is tegen dagelijks gebruik en lang meegaat. Het schuifmechanisme maakt het gemakkelijk om de schuifdeur te openen en te sluiten, waardoor je ruimte bespaart in je badkamer en gemakkelijk toegang hebt tot het douchegedeelte. Deze functie is ideaal voor zowel kleine als grote badkamers en zorgt voor een handige gebruikerservaring. Je kunt de schuifdeur aan de onderzijde losnemen, zodat je hem gemakkelijk kunt schoonmaken. Met Dansani XXL Classic creëer je een doucheruimte die zowel stijlvol als praktisch is en een comfortabele oase voor ontspanning en welzijn in je eigen huis.

Gekozen
Satijn profiel/helder glas

CL1402-1000

Prijs
2.338 €

GTIN (EAN) 5711112852825
DB 2056580
Kleur Satijn profiel/helder glas
Hoogte 200 cm
Nettogewicht 127,75 kg
Brutogewicht 135,75 kg
Interval breedte 136, 5-139 cm
Intervaldiepte 96, 5-99 cm
Oppervlak Helder glas
Serie XXL

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt