• Homepagina / 
  • XXL / 
  • Classic schuifdeur met 1 vaste douchewand
XXL

Classic schuifdeur met 1 vaste douchewand

De Dansani XXL Classic schuifdeur met 1 vaste douchewand is de ideale oplossing om een hoek in je badkamer te benutten en een functionele douchecabine te creëren. Met zijn klassieke design en slim gebruik van de ruimte biedt deze schuifdeur zowel stijl als functionaliteit. De vaste douchewand zorgt voor stabiliteit en creëert een stevige basis voor de schuifdeur. Door gebruik te maken van de hoekruimte in je badkamer maximaliseer je de ruimte en creëer je een open en luchtig gevoel. Het schuifmechanisme maakt het gemakkelijk om de schuifdeur te openen en te sluiten, wat de douchecabine praktisch en gebruiksvriendelijk maakt. Deze functie is perfect voor kleinere badkamers waar elke vierkante meter telt. De Dansani XXL Classic schuifdeur is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om dagelijks gebruik te weerstaan. Hij is eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is.

Gekozen
Satijn profiel/helder glas

CL1601-1000

Prijs
1.746 €

GTIN (EAN) 5711112852856
DB 2056584
Kleur Satijn profiel/helder glas
Hoogte 200 cm
Nettogewicht 97,79 kg
Brutogewicht 103,79 kg
Interval breedte 156, 5-159 cm
Intervaldiepte 96, 5-99 cm
Oppervlak Helder glas
Serie XXL

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt