You

Bovenkast met 1 deur, rechts scharnierend

Voeg stijlvolle opbergruimte toe aan je badkamer met onze bovenkasten uit de Dansani YOU Urban serie. Deze moderne kasten combineren functie en design perfect en bieden je een slimme oplossing om je spullen te organiseren. Ook al is de kast maar 19 cm diep, er is nog steeds genoeg ruimte om je spullen achter de deur op te bergen. Maak je badkamer uniek en georganiseerd met onze bovenkasten van YOU Urban.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Bruin eiken
Rechts

V50-1152

Prijs
362 €

GTIN (EAN) 5713804391322
DB 2337634
Kleur Bruin eiken
Hoogte 80 cm
Breedte 30 cm
Diepte (lengte) 19 cm
Volume 45,60 dm³
Aantal planken 2
Aantal deuren 1
Type front Effen
Scharnieren Rechts
Frontmaterial Gemelamineerde spaanplaat
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Nettogewicht 8,56 kg
Brutogewicht 9,42 kg
Verpakking hoogte 82 cm
Breedte verpakking 32 cm
Verpakking diepte (lengte) 24 cm
Serie You
Optionele extra's toevoegen
Deze producten zijn voorgemonteerd en moeten samen met uw meubels worden besteld.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt