You

Bovenkast met 1 deur, rechts scharnierend

De Dansani YOU Classic bovenkast is niet alleen een functioneel opbergmeubel, maar ook een weergave van je persoonlijke stijl. De kast heeft 2 glazen planchets en je kunt kiezen uit een selectie kleuren om de perfecte match met jouw badkamer te vinden. Doe geen concessies aan stijl en functionaliteit - kies voor de Dansani YOU Classic wandkast met de praktische en duurzame glazen planchets voor een badkamer die zich onderscheidt van de massa.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Bruin eiken
Rechts

V49-1152

Prijs
441 €

GTIN (EAN) 5713804202840
Kleur Bruin eiken
Hoogte 80 cm
Breedte 40 cm
Diepte (lengte) 19 cm
Volume 60,80 dm³
Aantal planken 2
Aantal deuren 1
Type front Effen
Scharnieren Rechts
Frontmaterial Gemelamineerde spaanplaat
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Nettogewicht 10,23 kg
Brutogewicht 10,97 kg
Verpakking hoogte 82 cm
Breedte verpakking 42 cm
Verpakking diepte (lengte) 24 cm
Serie You
Optionele extra's toevoegen
Deze producten zijn voorgemonteerd en moeten samen met uw meubels worden besteld.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt