You

Bovenkast met 1 deur, groef, rechts scharnierend

Krijg extra opbergruimte in je badkamer met deze charmante bovenkast van Dansani YOU Vintage. Het mooie verticaal gegroefde front heeft een bijzondere charme die perfect past bij de stijl van Dansani YOU Vintage. De kast heeft een diepte van 19 cm en past perfect in de badkamer - bijvoorbeeld in de ruimte boven het inbouwreservoir van je toilet.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Natuur eiken/wenskleur
Rechts

V49-4192

Prijs
725 €

GTIN (EAN) 5713804203168
Kleur Natuur eiken/wenskleur
Hoogte 80 cm
Breedte 40 cm
Diepte (lengte) 19 cm
Volume 60,80 dm³
Aantal planken 2
Aantal deuren 1
Type front Groef
Scharnieren Rechts
Frontmaterial MDF gelakt
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Nettogewicht 11,27 kg
Brutogewicht 12,01 kg
Verpakking hoogte 82 cm
Breedte verpakking 42 cm
Verpakking diepte (lengte) 24 cm
Serie You
Optionele extra's toevoegen
Deze producten zijn voorgemonteerd en moeten samen met uw meubels worden besteld.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt