Luna

Bovenkast met 1 deur, geïntegreerde handgreep, links scharnierend

Maak ruimte vrij en organiseer je badkamer met onze bovenkasten. Deze ondiepe kast is verkrijgbaar met 2 glazen planchets en is zowel stijlvol als functioneel. Gebruik de kast om je crèmes, deodorants, enz. georganiseerd in de badkamer op te bergen. De kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren om bij de rest van je badkamer te passen.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Mat wit lak
Links

M23-2271

Prijs
599 €

GTIN (EAN) 5713804207289
Kleur Mat wit lak
Hoogte 80 cm
Breedte 35 cm
Diepte (lengte) 19 cm
Volume 53,20 dm³
Aantal deuren 1
Type front Geïntegreerd
Scharnieren Links
Frontmaterial MDF gelakt
Korpusmaterial MDF gelakt
Nettogewicht 9,67 kg
Brutogewicht 10,19 kg
Verpakking hoogte 82 cm
Breedte verpakking 40 cm
Verpakking diepte (lengte) 24 cm
Serie Luna

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt