Match

B - Vouwdeur

Dansani's vouwdeuren kunnen eenvoudig worden ingeklapt als de douchewand niet in gebruik is, waardoor er ruimte vrijkomt in de badkamer. De vouwdeuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder gehard veiligheidsglas en stevige aluminium frames, die duurzaamheid en stabiliteit op lange termijn garanderen. Ze zijn eenvoudig te bedienen met soepele en betrouwbare scharnieren die ervoor zorgen dat de deuren naadloos openen en sluiten. Door te kiezen voor opvouwbare douchedeuren kun je de ruimte in je badkamer maximaliseren en een functionele en luchtige doucheruimte creëren.

Selecteer kleur
Gekozen
Satijn profiel/helder glas

B81-01

Prijs
592 €

GTIN (EAN) 5711112522803
VVS no. 674182031
DB 1960244
Kleur Satijn profiel/helder glas
Hoogte 200 cm
Nettogewicht 24,09 kg
Brutogewicht 27,69 kg
Interval breedte 77-79 cm
Oppervlak Helder glas
Verpakking hoogte 210 cm
Breedte verpakking 81 cm
Verpakking diepte (lengte) 6 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt