Match

Afstandhouders (2x6 mm) deur/douchewand, voor verbredingsprofiel

Deze afstandhouders zijn speciaal ontworpen voor gebruik met ons verbredingsprofiel. Afstandhouders zijn een onmisbare oplossing als je een ongelijke vloer hebt en onze wanden of douchedeuren moet installeren. De afstandhouders zijn klein maar effectief en stellen je in staat om een vlak en stabiel oppervlak te creëren, zelfs als de vloer ongelijk is. Ze helpen ervoor te zorgen dat het water goed uit je douche wegloopt en zorgen er ook voor dat je wanden en deuren correct worden geïnstalleerd.

Selecteer kleur
Gekozen
Chroom

1600629

Prijs
42 €

GTIN (EAN) 5711112486891
DB 1960175
Kleur Chroom
Nettogewicht 0,01 kg
Brutogewicht 0,01 kg
Verpakking hoogte 17,20 cm
Breedte verpakking 10,50 cm
Verpakking diepte (lengte) 4,50 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt