Match

A - Draaideur

Dansani's draaideuren brengen zowel elegantie als functionaliteit in je badkamer. De deuren zijn uiterst praktisch en gebruiksvriendelijk, want ze kunnen zowel naar binnen als naar buiten worden geopend. Zo maak je ruimte vrij in je badkamer als de douche niet in gebruik is. De draaideuren openen en sluiten gemakkelijk en geruisloos op duurzame scharnieren met liftsysteem en zorgen voor een probleemloze toegang tot de douche. Tegelijkertijd vormen ze een effectief scherm om water binnen de doucheruimte te houden en de rest van de badkamer droog en schoon te houden. Het geharde glas in de deuren is behandeld met EasyCare, voor jarenlange eenvoudige reiniging.

Selecteer kleur
Gekozen
Satijn profiel/matglas

A81-02

Prijs
592 €

GTIN (EAN) 5711112522759
VVS no. 674180231
DB 1960213
Kleur Satijn profiel/matglas
Hoogte 200 cm
Nettogewicht 23,89 kg
Brutogewicht 27,49 kg
Interval breedte 77-79 cm
Oppervlak Ijsglas
Verpakking hoogte 210 cm
Breedte verpakking 81 cm
Verpakking diepte (lengte) 6 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt