Houd orde met functionele badkameraccessoires

Denk aan het schone, overzichtelijke werkblad dat je voor ogen had. Waar alleen een zeepdispenser was gepland, is het werkblad nu een ongeorganiseerde verzameling bakjes, tubes en flessen. Functionele badkameraccessoires kunnen hierdoor je nieuwe beste vriend worden.

We hebben enkele tips en trucs verzameld om de badkamer op orde te houden en deze gemakkelijk schoon te maken.

Inrichting van laden en kasten » Creëer sfeer met verlichting » Accessoires »

Inrichting van laden en kasten

Gebruik kasten, regalen en laden voor opslag

Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is in kasten, regalen en laden om badkamerartikelen binnen te houden en het stof buiten. Als je geen ruimte hebt voor een hoge kast, wees dan creatief en zoek op andere plaatsen ruimte voor hangkasten, bijv. boven het toilet, de radiator of achter de deur.

Vul je kasten, regalen en laden met praktische badkameraccessoires en maak je dagelijkse leven gemakkelijker.

Bekijk kasten en regalen »

Zorg voor een opbergsysteem in de laden en praktische accessoires voor in de badkamer

Kies in plaats van een onderkast met deuren voor oplossingen met laden zodat je niet hoeft te zoeken naar spullen onderin. Gebruik ladeverdelers en cassettes om de laden op te delen in kleinere ruimtes zodat alles op zijn plek komt. Gebruik degene die je al hebt of zoek naar specifieke badkameraccessoires. Maar vergeet niet om iets te kiezen dat gemakkelijk te onderhouden is en geschikt voor de badkamer.

Bekijk ladeverdelers en houten opbergbak »

Voorkom rommel in de laden

Met rubberen antislipmatten weet je zeker dat je spullen op hun plek blijven, zelfs als je een beetje hardhandig de lade opent en sluit. Bovendien is de onderkant van de lade zo beschermd tegen krassen en slijtage. De rubberen matten kunnen eenvoudig uit de lade worden gehaald om schoongemaakt te worden, en kunnen gecombineerd worden met andere badkameraccessoires, houten opbergbak en ladeverdelers. Standaard geleverd in YOU, Luna, Calidris en Curvo

Houd altijd je elektrische apparaten bij de hand

Het is gewoon makkelijker om de föhn of stijltang in het stopcontact te laten zitten dan dat je hem na gebruik netjes moet inpakken en het snoer op moet rollen. Morgenochtend moet je hem sowieso weer gebruiken. Maak een deugd van je comfort en voorzie jezelf van stopcontacten in kasten of laden, zodat je de apparaten daar kunt opbergen en voorkomt dat er dingen in de badkamer rond slingeren. Het is ook handig wanneer je het scheerapparaat of de tandenborstel moet opladen. Een stekker in de onderste lade wordt meegeleverd wanneer je verlichting voor je laden bestelt. Het kan ook afzonderlijk worden gekocht om in laden en kasten te plaatsen.

Als je voor een doe-het-zelfoplossing kiest, bedenk dan dat stopcontacten in vochtige ruimtes zoals badkamers IP44-goedgekeurd moeten zijn.

Profiteer van de ruimte in je kasten met geweldige badkameraccessoires

Kies voor functionele uittrekbare opbergbakken om een goed overzicht te krijgen van de kleinere items in je kasten.

Als er geen vrije ruimte op het werkblad is, kun je verplaatsbare opbergbaken aanschaffen die aan de binnenkant van de hoge kastdeur kunnen worden gemonteerd. Zo kun je gemakkelijk jouw accessoires meenemen naar de wastafel voor gebruik. In de kasten kunnen kleine houten opbergbakken geplaatst worden, zodat je de ruimte optimaal kunt gebruiken voor opslag.

Bekijk houten opbergbakken »Bekijk ladeverdelers »

Creëer sfeer met verlichting

Geïntegreerde verlichting geeft meer overzicht en creëert sfeer

Je kunt kiezen voor comfortabele LED-verlichting voor de laden als badkameraccessoire die zowel sfeer creëert als je laden uitnodigend maakt. Het licht is onder een hoek van 45 graden gericht om optimaal licht in de lade te geven en tegelijkertijd niet direct in je ogen te schijnen. Voeg verlichting toe wanneer je een badmeubel kiest.

Geïntegreerde LED-verlichting kan ook worden toegevoegd aan spiegelkasten en boven- en onderkasten, zodat je een beter overzicht krijgt van je bezittingen. Vind dingen zonder de plafondlamp aan te doen. Voeg licht toe wanneer je kast bestelt.

Zorg voor een gedimd en comfortabel licht wanneer je 's nachts de badkamer gebruikt

Bij onze badkameraccessoires vind je onderverlichting voor de onderkasten. Je kunt je 's nachts gemakkelijk door de badkamer bewegen en voorkomen dat je de felle plafondlamp aan doet die je uit jouw slaap kan wekken. Het is leuk als je kleine kinderen hebt. Behalve praktisch, draagt het licht ook bij aan een uitnodigende sfeer in de badkamer. Voeg geïntegreerde verlichting toe wanneer je jouw badmeubel kiest.

Verlicht alle activiteiten in je badkamer

Licht speelt een belangrijke rol voor onze gezondheid en ons welzijn, en het is bewezen dat goed licht onze kwaliteit van leven verhoogt. In de badkamer is goed licht extra belangrijk, zeker bij het aanbrengen van je make-up. Geen enkele vrouw wil make-up aanbrengen die er perfect uitziet in de spiegel, maar er bij daglicht totaal anders uitziet. En als man wil je er zeker van zijn dat je scheerbeurt perfect is.

Daarom is het belangrijk om niet alleen voor de spiegels en spiegelkasten, maar ook voor de rest van de badkamer de beste verlichting te kiezen. Om de perfecte verlichtingsoplossing in je badkamer te creëren met de optimale lichtomstandigheden, kun je pendellampen, spots en plafondlampen kiezen die passen bij de verlichting op de spiegels en spiegelkasten.

Bekijk lampen »

Bekijk verlichting »

Bubble lamp

De nieuwe Bubble lamp is niet alleen super leuk, het kan ook worden gedraaid in allerlei richtingen.

Bekijk Bubble »

Zachte vormen

De ronde vorm van de nieuwe Bright lamp is mooi en in lijn de huidige trend voor zachte vormen. Het slimme is dat dezelfde lamp kan worden gebruikt als een spiegel-, wand- of hanglamp.

Bekijk Bright »

Accessoires

Kleine maar prachtige badkameraccessoires voor jouw kleine spullen en make-up

Het werkt in de keuken, dus waarom zou je het niet introduceren in de badkamer? Gebruik magneten voor kleine metalen voorwerpen zoals nagelvijlen, scharen en pincetten. Na de tijd zijn ze altijd gemakkelijk te vinden - en leuk voor de kinderen om na gebruik weer op te bergen.

Gebruik de make-up houders voor alles, van tubes tot borstels, want deze passen perfect in de bakjes. Voorkom verkleuring door geknoeide make-up in de laden en kasten en je kunt het bakje eruit halen als je de inhoud wilt gebruiken.

Bekijk producten »

Haal het wasgoed van de vloer

Het is gewoon sneller en gemakkelijker om een vloer te reinigen zonder obstakels. Monteer de wasmand aan de muur, maar vergeet niet om een oplossing te kiezen waarbij je de mand kunt verwijderen als je de kleding wast. Mocht je ruimte over hebben in een kast, dan kun je ervoor kiezen om een waszak of wasmand in de kast te plaatsen, zodat de was helemaal uit het zicht is.

Bekijk waskorf »Bekijk waszak »

Creëer comfort met functionele planchets

Een mooie badkamer straalt comfort uit, en weinigen van ons associëren een klinische en steriele kamer met comfort. Ontwerp je badkamer met geweldige badkameraccessoires zoals kleine, eenvoudige planchets of manden om snuisterijen te bewaren en sfeer te creëren. Kies uit verschillende opties, bijv. een flexibele planchet, die een strakke, moderne en minimalistische look kan creëren, waardoor je badkamer een persoonlijk tintje krijgt. De planchet kan op verschillende manieren gerangschikt worden om te gebruiken voor kleine voorwerpen en handdoeken.

Met zwevende planchets in dezelfde kleur als je meubel kun je diverse ornamenten of accessoires in de badkamer plaatsen en je eigen persoonlijke indeling creëren. De planchets hebben verborgen ophangmateriaal waardoor ze op de muur lijken te zweven. De planchets kunnen ook worden gebruikt als je niet meer ruimte hebt voor kleine voorwerpen die je vaak gebruikt, bijv. naast de spiegel.

Bekijk planchets »

Nieuw look

De Illumi multifunctioneel planchet met zijn zwarte rand en getint glas past perfect in de asymmetrische setting waar Illumi reikt verder dan het meubilair. Het is nieuw en inspirerend.

Bekijk Illumi »

Slimme Chic spiegelplanchet

Dit is hoe slim en eenvoudig het kan zijn - dit handige kleine metalen planchet zweeft voor de spiegel en is perfect voor het vasthouden van accessoires of uw favoriete geurtje.

Bekijk Chic »

Present Spiegel

Creëer extra effect met de mini spiegel en bijbehorende planchet. Spiegels voor decoratie is een nieuwe trend en het getinte effect van zowel spiegel als de planchet helpt bij het creëren van de uitstraling Kijk in deze badkamer.

bekijk Present »

Zorg altijd voor warme handdoeken

Gebruik elektrische handdoekverwarmers die je handdoeken drogen en ze warm en comfortabel houden voor een verhoogd gevoel van welzijn in de badkamer. Met een timer stel je eenvoudig in wanneer en hoelang de handdoeken moeten drogen. Zo zorg je ervoor dat je altijd warme en droge handdoeken hebt als je ze nodig hebt. Tegelijkertijd help je het milieu beschermen, aangezien de handdoekverwarmers niet continue zijn ingeschakeld.

Bekijk handdoekverwarmers »

Mobiele en praktische handdoekhouders - geschikt voor alle kamers

De mobiele handdoekhouder maakt deel uit van onze decoratieve badkameraccessoires die voorzien in de behoefte aan opslag van natte handdoeken. Als je ruimte nodig hebt, kun je deze in de doucheruimte plaatsen wanneer deze niet in gebruik is. Je kunt hem ook in de slaapkamer plaatsen en gebruiken als extra kledingrek, zodat gewassen kleding kan worden gelucht voordat je het in de kast ophangt.

Bekijk handdoekhouders »

Wil je het kleinste detail van je gezicht zien?

Met onze elegante en functionele staande make-up spiegel kun je alle details van je gezicht zien, wanneer je bijv. make-up op doet. De spiegel heeft een ingebouwd LED-licht dat je gezicht verlicht en 5 keer vergroot.

Bekijk make-up spiegel »