Badkamer inspiratie voor design en decoratie

Inspiratie nodig voor het ontwerp en de aankleding van jouw badkamer?
Bij Dansani zijn we badkamerspecialisten en begrijpen we de uitdagingen waarmee je te maken kunt krijgen bij het ontwerpen van je nieuwe badkamer. Badkamer inspiratie voor ongebruikelijke kamers is soms moeilijk te vinden, daarom hebben we ideeën en tips verzameld over hoe je het ontwerp en de indeling van jouw badkamer kunt optimaliseren, ongeacht de grootte, vorm of het budget.

Ontdek uw stijl voor de badkamer

Vindt u het moeilijk om uw persoonlijke interieurstijl te vinden? Daarom geven wij u hier een overzicht van enkele van de vele verschillende interieurstijlen - en tips over hoe u de stijl vindt die bij u past!

Bekijk vind uw stijl »

Nieuwe badkamer? – ga aan de slag

Droomt u van een nieuwe badkamer, maar vindt u het project te onoverzichtelijk en vindt u het lastig om ergens te beginnen? Lees dan hier een aantal goede ideeën, tips en tricks om u op weg te helpen bij het realiseren van uw badkamerdroom.

Bekijk nieuwe badkamer »

Grootte en vorm van de badkamer

Heeft u een grote of kleine badkamer of heeft uw badkamer schuine wanden en scheve hoeken? Hoe uw badkamer er ook uitziet, wij hebben een oplossing die bij uw wensen en behoeften past.

bekijk meer »

De persoonlijke badkamer

Mooie materialen in combinatie met kleur vormen de basis van het interieurontwerp en deze trend zien we ook terug in de badkamer. Laat je inspireren door onze vele kleuren, houten decors en materiaalkeuze en kijk hoe ze kunnen worden gemixd en gecombineerd. Grepen in verschillende stijlen kunnen een geheel persoonlijke of individuele look afmaken.

Bekijk de persoonlijke badkamer »

De op maat gemaakte badkamer

LunaYOU en Calidris geeft u de vrijheid en de opties om uw badkamer in te richten zoals u dat wilt. Met aanpasbare meubels, uw eigen unieke kleur keuzes en met spiegels, wastafels en fraaie accessoires om het geheel te vervolmaken en tot het uw eigen te maken.

Bekijk meer »

Badkamerverlichting

We willen allemaal natuurlijk overkomen als we in de spiegel kijken en bij daglicht. Daarom is het handig om te begrijpen welk type verlichting het beste past bij zowel jouw functionele behoeften als je interieurstijl. Dit geldt niet alleen voor het licht rondom de spiegel, maar ook voor de rest van de kamer.

Bekijk badkamerverlichting »

De kleine badkamer

Streef je naar een grote badkamer maar word je beperkt door de beschikbare ruimte? Wanhoop niet ... er zijn talloze mogelijkheden voor een optimaal ontwerp en een optimale indeling van de kleine badkamer die de illusie van meer ruimte kunnen wekken en tegelijkertijd de beschikbare opslagruimte kunnen maximaliseren.

Bekijk de kleine badkamer »

De grote badkamer

Heeft u een grote badkamer, waar ruimte moet zijn voor het hele gezin of wilt u graag een oase van welbevinden creëren in uw eigen badkamer? Om u op weg te helpen hebben wij veel inspiratie voor u verzameld voor het inrichten van uw grote badkamer met onze fraaie producten.

Bekijk bde grote badkamer »

Badkamer op zolder of zolderruimte

Laat een badkamer op de zolder met schuin plafond, schuine wanden en vierkante hoeken je creativiteit niet beperken. Er zijn veel mogelijkheden om extra opbergruimte te krijgen en tegelijkertijd het ontwerp en de decoratie van je badkamer op zolder of zolderruimte te optimaliseren, zodat het dagelijkse leven in de badkamer gemakkelijker wordt. Bekijk onze suggesties voor verschillende badkamerideeën.

Bekijk badkamer op zolder of zolderruimte »

Dubbele wastafel

Wanneer veel mensen de badkamer gebruiken, kan er een wachtrij ontstaan bij de wastafel. Een dubbele wastafel is hiervoor een uitstekende oplossing. Kies uit verschillende designs en materialen en vind een wastafel die perfect bij je badkamer past.

Bekijk dubbele wastafels »

Badkamerspiegels

Een spiegel is een praktische noodzaak in de badkamer, maar kan tegelijkertijd ook de stijl van de kamer benadrukken. Als je geen budget hebt voor een complete make-over, verfraai dan de badkamer met een nieuwe spiegel. Kies altijd een spiegel met een goede lichtkwaliteit die kleuren zo natuurlijk mogelijk weergeeft.

Bekijk badkamerspiegels »

Spiegelkasten

We hebben allemaal een spiegel nodig in de badkamer en als je een spiegelkast kiest, krijg je extra opbergruimte voor al je kleinere dagelijkse badkameraccesoires. Maak optimaal gebruik van de wandruimte en haal dat extra luxe gevoel in je badkamer met onder meer een stopcontact en vergrotende spiegel. Bekijk hier badkamerideeën voor verschillende oplossingen:

Bekijk spiegelkasten »

Badkameraccessoires

De accessoires zijn de extra voordelen voor je badkamer. Als finishing touch van het ontwerp of om de indeling te optimaliseren, maar altijd om het gebruik van de badkamer in het dagelijks leven te vergemakkelijken. Badkamer inspiratie over hoe je accessoires in je ontwerp kunt combineren, vind je hier:

Bekijk badkameraccessoires »

Douchecabines en schermen

Badkamer inspiratie is er in veel verschillende vormen en maten, dus besteed wat extra tijd aan het vinden van de douche-oplossing die het beste bij jouw wensen en eisen past. Voor elke badkamer, groot of klein, is er een oplossing die je douchedroom kan laten uitkomen.

Bekijk douchecabines en schermen »

Create your personal space

Onze belofte aan u is “Create your personal space”. Het is een filosofie over mogelijkheden, creativitiet en individualiteit.

Onze belofte aan u »

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwste trends?

Houdt u van kleuren? Of geeft u in plaats daarvan de voorkeur aan metallic elementen?

Vind inspiratie »

Wie zijn onze designers?

Leer de vakkundige designers kennen, die onze badkamerseriers tekenen en ontwerpen.

Ontmoet ze hier »