Calidris

Werkblad, hout

Geef je badkamer elegantie op maat met de houten werkbladen uit de Dansani Calidris serie. Ontworpen om perfect te passen bij de Calidris meubelen, voegen deze unieke werkbladen een verfijnde dimensie toe aan je ruimte. Of het nu de warme gloed van eiken is of de subtiele charme van walnoot, de houten werkbladen brengen een gevoel van authentiek vakmanschap en tijdloze schoonheid in je interieurontwerp.

Selecteer kleur
Gekozen
Eiken noir

187514044

Prijs
1.390 €

GTIN (EAN) 5713804275301
Kleur Eiken noir
Hoogte 3 cm
Diepte (lengte) 51,20 cm
Korpusmaterial Gefineerd MDF
Nettogewicht 0,50 kg
Brutogewicht 2,37 kg
Maattolerantie -1/+1 mm
Interval breedte 140-159 cm
Verpakking hoogte 5 cm
Breedte verpakking 165 cm
Verpakking diepte (lengte) 55 cm
Serie Calidris

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt