Mido+

Wastafelonderkast met 2 laden

De Dansani Mido+ is Deens design voor een vriendelijke prijs. Mido+ is onze vriendelijk geprijsde serie, maar er is geen compromis gesloten op het gebied van design of materialen. In dit prachtige badmeubel krijg je twee lades voor het opbergen van je badkamerspullen en natuurlijk is dit badmeubel ook verkrijgbaar met verschillende opties. Het Dansani Mido+ badmeubel is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat je een badmeubel krijgt passend bij jouw badkamer en jouw persoonlijke stijl.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Mat grijs

P15-1003

Prijs
823 €

GTIN (EAN) 5713804236791
Kleur Mat grijs
Hoogte 57,60 cm
Breedte 80 cm
Diepte (lengte) 44 cm
Volume 202,75 dm³
Aantal laden 2
Frontmaterial Gemelamineerde spaanplaat
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Uitsparing voor afvoer in laden Bovenste lade
Nettogewicht 29,51 kg
Brutogewicht 31,83 kg
Verpakking hoogte 60 cm
Breedte verpakking 82 cm
Verpakking diepte (lengte) 49 cm
Serie Mido+
De juiste wastafel toevoegen
Hier vind je een overzicht van de wastafels die passen bij het badmeubel dat je hebt gekozen. Vergeet niet een werkblad te kiezen als je voor een aanrechtblad kiest.
Optionele extra's toevoegen
Deze producten zijn voorgemonteerd en moeten samen met uw meubels worden besteld.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt