Calidris

Wastafelonderkast met 2 laden

Kies je voor een Dansani Calidris badmeubel met 2 lades, dan krijg je minimalistisch design en strakke lijnen in je badkamer. Met een diepte van 40 cm past het badmeubel in kleinere badkamers. In de twee ruime lades kun je gemakkelijk alle spullen opbergen die je dagelijks in de badkamer gebruikt. Dit is een badmeubel waar functionaliteit en design samenkomen. Dit meubel is de ideale oplossing als je op zoek bent naar zowel elegantie als organisatie in je badkamer.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Eiken noir

C07-1044

Prijs
2.623 €

GTIN (EAN) 5713804279675
Kleur Eiken noir
Hoogte 40 cm
Breedte 80 cm
Diepte (lengte) 40 cm
Volume 128 dm³
Aantal laden 2
Type front Effen
Frontmaterial Gefineerd MDF
Korpusmaterial Gefineerd MDF
Uitsparing voor afvoer in laden Bovenste lade
Nettogewicht 27,71 kg
Brutogewicht 29,76 kg
Verpakking hoogte 45 cm
Breedte verpakking 85 cm
Verpakking diepte (lengte) 45 cm
Serie Calidris
De juiste wastafel toevoegen
Hier vind je een overzicht van de wastafels die passen bij het badmeubel dat je hebt gekozen. Vergeet niet een werkblad te kiezen als je voor een aanrechtblad kiest.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt