Mido+

Wastafelonderkast met 1 lade

Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en design met het Dansani Mido+ badmeubel met 1 lade - hier in een diepte van 35 cm. Het badmeubel is perfect voor badkamers waar ruimte schaars is, maar je niet wilt inleveren op stijl. Met slimme opbergmogelijkheden en een elegant minimalistisch ontwerp past dit badmeubel in elk modern interieurontwerp.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Mat grijs

P23-1003

Prijs
619 €

GTIN (EAN) 5713804237330
Kleur Mat grijs
Hoogte 40 cm
Breedte 80 cm
Diepte (lengte) 35 cm
Volume 112 dm³
Aantal laden 1
Frontmaterial Gemelamineerde spaanplaat
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Uitsparing voor afvoer in laden Bovenste lade
Nettogewicht 19,09 kg
Brutogewicht 20,83 kg
Verpakking hoogte 45 cm
Breedte verpakking 82 cm
Verpakking diepte (lengte) 40 cm
Serie Mido+
Optionele extra's toevoegen
Deze producten zijn voorgemonteerd en moeten samen met uw meubels worden besteld.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt