Match

Vloerprofiel kit voor vierhoekige oplossingen

Deze vloerprofielkit is bedoeld voor onze vierhoekige oplossingen waarbij u 2 stuks van de draaideur, vouwdeur of vaste wand met draaideur heeft gekocht. Met de vloerprofielkit kunt u zorgen voor een extra waterdichte oplossing met een CE-goedkeuring volgens EN 14428:2015. De vloerprofielkit moet aan de buitenkant van de deuren worden gemonteerd en wordt niet standaard meegeleverd als je een doucheoplossing van Dansani koopt. Eenvoudig achteraf te plaatsen. De vloerprofielkit is gemaakt van duurzaam en waterdicht materiaal en voorkomt potentiële waterschade.

Selecteer kleur
Gekozen
Chroom

1600550

Prijs
81 €

GTIN (EAN) 5711112659707
DB 1960117
Kleur Chroom
Hoogte 1 cm
Breedte 100 cm
Diepte (lengte) 1 cm
Volume 0,10 dm³
Nettogewicht 0,64 kg
Brutogewicht 0,87 kg
Verpakking hoogte 100 cm
Breedte verpakking 5 cm
Verpakking diepte (lengte) 5 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt