Match

Vloerprofiel kit voor nis oplossingen

Deze vloerprofielkit is te gebruiken voor onze Dansani Match nis oplossingen waarbij de deur wordt gecombineerd met muurprofiel 1. De vloerprofielkit zorgt voor optimale bescherming tegen water en maakt CE-goedkeuring volgens EN 14428:2015 mogelijk. De kit is ontworpen om aan de buitenkant van de deur te worden geplaatst en voorkomt dat er water op de badkamervloer sijpelt tijdens het douchen. Gemaakt van duurzaam en waterdicht materiaal waardoor potentiële waterschade wordt voorkomen. Deze geavanceerde afdichtingstechnologie zorgt voor een strakke en veilige verbinding tussen de deur en de vloer en voegt tegelijkertijd een esthetisch uiterlijk toe aan de doucheruimte. Een bijzonder voordeel van deze vloerprofielkit is dat hij voldoet aan de strenge eisen voor CE-goedkeuring, wat betekent dat hij getest en geverifieerd is om te voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en vereisten voor installatie in natte ruimtes. Houd er rekening mee dat het profiel niet standaard wordt meegeleverd, maar eenvoudig achteraf kan worden aangebracht.

Selecteer kleur
Gekozen
Chroom

1600551

Prijs
81 €

GTIN (EAN) 5711112659714
DB 1960118
Kleur Chroom
Hoogte 1 cm
Breedte 100 cm
Diepte (lengte) 1 cm
Volume 0,10 dm³
Nettogewicht 0,33 kg
Brutogewicht 0,56 kg
Verpakking hoogte 100 cm
Breedte verpakking 5 cm
Verpakking diepte (lengte) 5 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt