Match

Verticale plafondsteun 100 cm (vaste douchewand)

Deze plafondsteun is te gebruiken bij onze Dansani Match vaste douchewand. Als je een vaste douchewand koopt moet er altijd een stabilisatiesteun bijbesteld worden. Deze steun zorgt voor stabilisatie en veiligheid. De plafondsteun is 100 cm lang en ontworpen om een vaste douchewand stevig aan het plafond te bevestigen. Dankzij het veelzijdige ontwerp kan de stang naar behoefte worden ingekort om in je badkamer te passen. De stang is gemaakt van duurzaam materiaal dat zorgt voor langdurig gebruik zonder kans op corrosie.

Selecteer kleur
Gekozen
Chroom

1600528

Prijs
81 €

GTIN (EAN) 5711112341312
VVS no. 674189580
DB 1895203
Kleur Chroom
Hoogte 100 cm
Breedte 100 cm
Nettogewicht 1,50 kg
Brutogewicht 1,50 kg
Verpakking hoogte 102 cm
Breedte verpakking 9 cm
Verpakking diepte (lengte) 6 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt