Calidris

Unique werkblad, Silestone®

Het Dansani Calidris Unique afdekblad, gemaakt van Silestone, is een indrukwekkende combinatie van design en duurzaamheid die je badkamer zal transformeren. Dit afdekblad is niet alleen mooi om te zien, maar is gemaakt van het slijtvaste Silestone-materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik en zijn schoonheid behoudt. Het werkblad is op maat verkrijgbaar, zodat je het kunt aanpassen aan jouw behoeften en je badkamer.

Selecteer kleur
Gekozen
Blanco Zeus

632104011

Prijs
487 €

GTIN (EAN) 5713804264176
Kleur Blanco Zeus
Hoogte 1,20 cm
Diepte (lengte) 50,50 cm
Materiaal Silestone®
Nettogewicht 8 kg
Brutogewicht 10 kg
Maattolerantie -1/+1 mm
Interval breedte 40-59 cm
Oppervlak Silestone®
Verpakking hoogte 2 cm
Breedte verpakking 65 cm
Verpakking diepte (lengte) 55 cm
Serie Calidris

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt