Calidris

Unique dubbele wastafel op maat

De Dansani Calidris Unique wastafel is een prachtige en unieke wastafel uitgevoerd in het materiaal Silestone. De Unique wastafel kan exact op maat gemaakt worden, zodat voor elke badkamer precies de juiste oplossing beschikbaar is. De combinatie van schoonheid en sterkte van Silestone zorgt ervoor dat de Calidris Unique wastafel jarenlang mooi en functioneel blijft. Deze wastafel is een perfect voorbeeld van design op maat en duurzaamheid in badkamerdesign.

Selecteer kleur
Gekozen
Eternal Statuario

631716512

Prijs
6.018 €

GTIN (EAN) 5713804263889
Kleur Eternal Statuario
Hoogte 5 cm
Diepte (lengte) 50,50 cm
Materiaal Silestone®
Nettogewicht 67 kg
Brutogewicht 69 kg
Maattolerantie -1/+1 mm
Enkel/Dubbel Dubbel
Interval breedte 160-179 cm
Kraangat 2
Oppervlak Silestone®
Verpakking hoogte 15 cm
Breedte verpakking 185 cm
Verpakking diepte (lengte) 55 cm
Serie Calidris

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt