Match

Muursteun 30 cm (vaste douchewand)

De 30 cm Dansani Match muursteun is perfect om een vaste douchewand te stabiliseren. Hij wordt onder een hoek op de muur gemonteerd voor extra ondersteuning. De lengte van 30 cm maakt hem geschikt voor kleine badkamers en doucheruimtes. Alleen geschikt voor vaste wanden van 70 cm, voor bredere vaste wanden zijn andere oplossingen leverbaar. De muursteun is gemaakt van duurzaam materiaal dat niet wordt aangetast door vocht.

Selecteer kleur
Gekozen
Chroom

1600502

Prijs
81 €

GTIN (EAN) 5711112294229
VVS no. 674189534
DB 1871805
Kleur Chroom
Breedte 30 cm
Nettogewicht 0,42 kg
Brutogewicht 0,42 kg
Verpakking hoogte 35 cm
Breedte verpakking 5 cm
Verpakking diepte (lengte) 5 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt