Match

Muursteun 120 cm (vaste douchewand)

Deze muursteun past op de Dansani Match vaste douchewand. Denk er altijd aan om voor stabilisatie te kiezen als je een vaste douchewand koopt. Een muursteun is een noodzakelijke aanvulling voor een veilige doucheomgeving. Deze 120 cm lange stang is perfect voor het stabiliseren van een vaste douchewand. De stang wordt aan de muur bevestigd en kan dankzij de verstelbare functie eenvoudig worden ingekort voor verschillende badkamerafmetingen. De stang is gemaakt van duurzaam materiaal, dat bestand is tegen vocht.

Selecteer kleur
Gekozen
Chroom

1600527

Prijs
81 €

GTIN (EAN) 5711112341268
VVS no. 674189582
DB 1895200
Kleur Chroom
Hoogte 120 cm
Breedte 120 cm
Nettogewicht 1,50 kg
Brutogewicht 1,50 kg
Verpakking hoogte 122 cm
Breedte verpakking 6 cm
Verpakking diepte (lengte) 5 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt