Calidris / Luna / You

Moon spiegel met verlichting en lichtregeling

De Moon spiegel is een mooie en elegante spiegel met een lijst die het een decoratief element maakt in elk interieur. De spiegel is ovaal van vorm. Het stevige frame van de spiegel is gemaakt van robuuste materialen en geeft de spiegel een moderne en stijlvolle uitstraling. Je kunt ook de sterkte en kleurtemperatuur van het licht regelen, want de Moon ovale spiegel is standaard voorzien van lichtregeling. De lijst rond de spiegel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, zwart, wit en messing, zodat je hem kunt aanpassen aan je persoonlijke stijl en inrichting. Perfect voor de badkamer of slaapkamer, met de Moon Oval Mirror creëer je een ruimte met elegantie en tijdloze schoonheid.

Selecteer kleur
Gekozen
Wit mat

S826-010

Prijs
941 €

GTIN (EAN) 5713804374028
VVS no. 781498430
DB 2322996
Kleur Wit mat
Hoogte 105 cm
Breedte 60 cm
Diepte (lengte) 4,30 cm
Volume 27,09 dm³
Nettogewicht 8,53 kg
Brutogewicht 9,65 kg
Schakelaar Incl. touch-schakelaar
Verlichtingstype Geïntegreerde verlichting
Type 12V lichtregeling
Energieklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 2,588 lm
Licht specificatie 26W LED
RA 90
Verpakking hoogte 110 cm
Breedte verpakking 65 cm
Verpakking diepte (lengte) 8 cm
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt