Match

Magneetlijsten voor D

De magneetlijst voor de vaste douchewand van Dansani is een slimme en praktische oplossing die zorgt voor een strakke en waterdichte sluiting in combinatie met een douchedeur. De magneetlijst voorkomt waterverspilling en zorgt ervoor dat de rest van de badkamer droog en schoon blijft, zodat je elke keer weer prettig en veilig kunt douchen. Let op: bij Dansani Match deuren en vaste wanden wordt altijd een magneetlijst meegeleverd. Ze kunnen echter nabesteld worden als vervanging nodig mocht zijn.

Selecteer kleur
Gekozen
Duidelijk

1600622

Prijs
21 €

GTIN (EAN) 5711112326654
DB 1960163
Kleur Duidelijk
Hoogte 198,50 cm
Breedte 1 cm
Diepte (lengte) 1 cm
Volume 0,20 dm³
Nettogewicht 0,30 kg
Brutogewicht 0,30 kg
Verpakking hoogte 200 cm
Breedte verpakking 5 cm
Verpakking diepte (lengte) 3 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt