Match

Magneetlijsten voor A, B, C en E

De magneetlijsten van Dansani zijn een slimme en praktische oplossing die zorgen voor een strakke en waterdichte sluiting van douchedeuren. Gemaakt van duurzaam materiaal en voorzien van krachtige magneten, zorgen deze magneetlijsten ervoor dat douchedeuren goed gesloten blijven tijdens het douchen. Ze voorkomen waterlekkage en zorgen ervoor dat de rest van de badkamer droog en schoon blijft. Met de magneetlijsten van Dansani weet je zeker dat je douchedeuren optimaal functioneren, waardoor je elke keer opnieuw prettig en veilig kunt douchen. Let op: bij aankoop van Dansani Match deuren wordt altijd een magneetlijst meegeleverd. Ze kunnen echter worden bijbesteld als u ze nodig hebt.

Selecteer kleur
Gekozen
Duidelijk

1600606

Prijs
21 €

GTIN (EAN) 5711112324186
VVS no. 674189948
DB 1960162
Kleur Duidelijk
Hoogte 195 cm
Breedte 1 cm
Diepte (lengte) 1 cm
Volume 0,20 dm³
Nettogewicht 0,30 kg
Brutogewicht 0,30 kg
Verpakking hoogte 200 cm
Breedte verpakking 5 cm
Verpakking diepte (lengte) 3 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt