Calidris / Luna / You

LED verlichting onderin onderkast incl. bewegingssensor

LED lampen onder de kast veranderen je badkamerin een oase van rust en welzijn. Ervaar het magische effect van subtiele verlichting en creëer een badkamer die je nooit meer wilt verlaten. Met de verlichting onder je kast creëer je naast een stuk gemak ook sfeer en luxe in je badkamer.

Gekozen
Geen kleur

ULUS80

Prijs
337 €

GTIN (EAN) 5713804273550
Kleur Geen kleur
Nettogewicht 0,05 kg
Brutogewicht 0,05 kg
Type 230V
Energieklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 3150K
Lumen 781 lm
Licht specificatie 6, 3W LED
RA 95
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt