Calidris

Kruk

De Dansani Calidris kruk is perfect als zitplaats bij een make-up tafel in de badkamer, maar ook als zitplaats voor de kinderen in de badkamer. Het krukje wordt geleverd met een mooi wit kussen zodat je comfortabel kunt zitten. Het past perfect bij de kleuren van de rest van je Dansani Calidris badkamer.

Selecteer kleur
Gekozen
Wit mat

C72-0010

Prijs
904 €

GTIN (EAN) 5713804286178
Kleur Wit mat
Hoogte 40,50 cm
Breedte 48 cm
Diepte (lengte) 38 cm
Volume 73,87 dm³
Korpusmaterial MDF gelakt
Nettogewicht 6,36 kg
Brutogewicht 7,15 kg
Verpakking hoogte 42 cm
Breedte verpakking 50 cm
Verpakking diepte (lengte) 40 cm
Serie Calidris

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt