Match

Koppelstuk model D+D+4 (2 st.)

Dit koppelstuk wordt gebruikt om 2 telescopische stangen voor je vaste wanden in de douche te combineren. Als je 2 vaste wanden hebt gekocht voor je douche-oplossing en 2 telescopische stangen gebruikt om je wanden te ondersteunen, kunnen ze met dit koppelstuk worden samengevoegd. De kit is eenvoudig te installeren en houdt je telescopische stangen veilig en stabiel bij elkaar, waardoor de vaste wanden stevig bevestigd blijven.

Selecteer kleur
Gekozen
Chroom

1600504

Prijs
19 €

GTIN (EAN) 5711112294243
VVS no. 674189590
DB 1879348
Kleur Chroom
Nettogewicht 0,10 kg
Brutogewicht 0,10 kg
Verpakking hoogte 4,20 cm
Breedte verpakking 2,40 cm
Verpakking diepte (lengte) 1,90 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt