Calidris

Kast met 2 laden

Dansani Calidris kastjes met 2 lades zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar slimme en stijlvolle opbergruimte in de badkamer. Met Calidris krijg je doordacht Deens design, en deze kasten zijn ontworpen om ruimte te maximaliseren zonder afbreuk te doen aan functionaliteit of design. In de twee ruime lades kun je gemakkelijk je toiletartikelen, handdoeken en badkamerbenodigdheden organiseren en netjes opbergen. Het ontwerp van de kasten is eenvoudig en tijdloos, waardoor ze een stijlvolle toevoeging zijn aan elke badkamer.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Wenskleur, houtstructuur

C55-1066

Prijs
2.187 €

GTIN (EAN) 5713804406187
Kleur Wenskleur, houtstructuur
Hoogte 40 cm
Breedte 40 cm
Diepte (lengte) 50 cm
Volume 80 dm³
Aantal laden 2
Type front Effen
Frontmaterial MDF gelakt
Korpusmaterial MDF gelakt
Nettogewicht 24,13 kg
Brutogewicht 25,04 kg
Verpakking hoogte 45 cm
Breedte verpakking 45 cm
Verpakking diepte (lengte) 55 cm
Serie Calidris

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt