Mido+

Hoge kast met 1 deur, rechts scharnierend

Maak gebruik van elke centimeter ruimte in je badkamer met de Dansani Mido+ hoge kast. In een hoge kast passen al je badkamerspullen, dus als je de ruimte hebt, raden we zeker een hoge kast aan voor je badkamer. In deze hoge kast vind je 1 houten legplank, 4 glazen legplanken en 3 opbergrekken in de deur zelf, waardoor je veel overzichtelijke ruimte hebt en je je badkamer optimaal kunt inrichten. Ervaar een nieuwe dimensie van orde en design in je badkamer met de Dansani Mido+ hoge kast.

Selecteer kleur
Gekozen
Mat grijs

P20-1103

Prijs
757 €

GTIN (EAN) 5713804237095
Kleur Mat grijs
Hoogte 175 cm
Breedte 40 cm
Diepte (lengte) 35 cm
Volume 245 dm³
Aantal planken 5
Aantal deuren 1
Frontmaterial Gemelamineerde spaanplaat
Korpusmaterial Spaanplaat met melamine
Nettogewicht 32,85 kg
Brutogewicht 33,13 kg
Verpakking hoogte 172,80 cm
Breedte verpakking 45 cm
Verpakking diepte (lengte) 40 cm
Serie Mido+
Optionele extra's toevoegen
Deze producten zijn voorgemonteerd en moeten samen met uw meubels worden besteld.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt