Calidris

Hoge kast met 1 deur, links scharnierend

Opbergen in de badkamer wordt eenvoudig en stijlvol met de Dansani Calidris hoge kasten. Deze kasten zijn naast fuctioneel ook prachtig om te zien met een design dat perfect past in moderne badkamerinterieurs. Met slimme planchets en vakken kun je in de Calidris hoge kasten alles georganiseerd opbergen, van handdoeken en toiletartikelen tot schoonheidsproducten. Het elegante ontwerp en de strakke lijnen van de hoge kasten brengen een gevoel van orde en harmonie in de badkameromgeving.Vergeet niet de kleine praktische dingen aan je badkamermeubels toe te voegen waar je dagelijks plezier van hebt. Bijvoorbeeld verlichting in lades en kastjes, ingebouwde stopcontacten en gedimde sensorlampjes onder de meubels om nachtelijke bezoeken aan de badkamer te begeleiden. Opties worden tegelijk met je meubels bested.

Selecteer kleur
Gekozen
Wenskleur, houtstructuur
Links

C64-1266

Prijs
2.257 €

GTIN (EAN) 5713804406293
Kleur Wenskleur, houtstructuur
Hoogte 120 cm
Breedte 40 cm
Diepte (lengte) 40 cm
Volume 192 dm³
Aantal planken 4
Aantal deuren 1
Type front Effen
Scharnieren Links
Frontmaterial MDF gelakt
Korpusmaterial MDF gelakt
Nettogewicht 35,93 kg
Brutogewicht 38,14 kg
Verpakking hoogte 125 cm
Breedte verpakking 45 cm
Verpakking diepte (lengte) 45 cm
Serie Calidris

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt