Match

H - Draaibare badwand

Vervang het douchegordijn bij je ligbad door een elegante badklapwand. De glazen deur kan voor de badkraan worden gedraaid zodat het scherm zo weinig mogelijk ruimte inneemt. De badklapwand wordt geleverd inclusief muursteun. Het glas is behandeld met EasyCare, dat bestand is tegen kalk en vuil, waardoor je badklapwand veel gemakkelijker schoon te maken is en langer meegaat.

Gekozen
Satijn profiel/helder glas

H100-01

Prijs
492 €

GTIN (EAN) 5711112516215
VVS no. 674183571
DB 1960346
Kleur Satijn profiel/helder glas
Hoogte 155 cm
Nettogewicht 21 kg
Brutogewicht 23 kg
Interval breedte 95-97 cm
Oppervlak Helder glas
Verpakking hoogte 165 cm
Breedte verpakking 100 cm
Verpakking diepte (lengte) 6 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt