Calidris

Form werkblad, glas

Transformeer je badkamer met het Form glazen afdekblad. De gelakte achterkant en kristalheldere glazen afwerking voegen een vleugje verfijnde elegantie toe. De kleurneutrale aard van het heldere glas maakt het een stijlvolle basis voor je badkamerinrichting. Het afdekblad is praktisch en makkelijk te onderhouden en is bestand tegen de gebruikelijke chemicaliën. Met een indrukwekkende capaciteit om tot 100 mm vrije overhang te dragen, biedt het Form afdekblad functionele flexibiliteit. Het bijzondere ontwerp van de Form wastafels en afdekbladen tilt je badkamer naar een hoger niveau.

Selecteer kleur
Gekozen
Wit mat

630822003

Prijs
2.237 €

GTIN (EAN) 5713804193940
Kleur Wit mat
Hoogte 1,20 cm
Diepte (lengte) 50,50 cm
Materiaal Glas
Nettogewicht 39 kg
Brutogewicht 41 kg
Maattolerantie -1/+3 mm
Interval breedte 220-232 cm
Oppervlak Glas
Verpakking hoogte 2 cm
Breedte verpakking 245 cm
Verpakking diepte (lengte) 55 cm
Serie Calidris

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt