Calidris / Luna / You

Draadloos lichtregelsysteem

Voeg draadloze lichtregeling toe aan uw spiegels en spiegelkasten van Dansani, want u kunt eenvoudig meerdere spiegels en spiegelkasten tegelijk bedienen, evenals plafondlampen en hanglampen met draadloze lichtregeling. Het goede nieuws is dat de bediening wederzijds is, dus twee spiegels of spiegelkasten kunnen elkaars verlichting bedienen. Het draadloze systeem maakt gebruik van een gesloten 2,4 GHz systeem dat werkt zonder verbinding met het internet of een router. Dit betekent dat het niet interfereert met andere draadloze systemen en eenvoudig zonder ingewikkelde procedures te koppelen is. Maak je badkamer nog slimmer en stijlvoller met Dansani's draadloze lichtregeling.

Gekozen
Alu look

TS

Prijs
90 €

GTIN (EAN) 5713804405128
Kleur Alu look
Hoogte 18 cm
Breedte 18 cm
Nettogewicht 0,10 kg
Brutogewicht 0,10 kg
Schakelaar Incl. touch-schakelaar
Type 230V
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Licht specificatie 1W LED
Max Watt MAX 2300W
Verpakking hoogte 10 cm
Breedte verpakking 25 cm
Verpakking diepte (lengte) 25 cm
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt