Match

C - Draaideur met vast paneel

Draaideur met vast paneel. Als je een compacte badkamer hebt kun je toch de wanden direct naast de douchehoek benutten als je kiest voor draaideuren met een vast paneel. Het vaste gedeelte laat namelijk ruimte aan de wand vrij. De draaideur kan naar binnen worden gedraaid zonder de kraan te raken als je de douche niet gebruikt, waardoor je meer ruimte hebt in je badkamer. Het glas is gemaakt van gehard veiligheidsglas en behandeld met EasyCare, voor jarenlang eenvoudig schoonmaken. Met Dansani's draaideur met vast paneel krijg je zowel een elegante als functionele oplossing voor je badkamer.

Gekozen
Satijn profiel/helder glas

C101-01

Prijs
492 €

GTIN (EAN) 5711112522841
VVS no. 674183071
DB 1960258
Kleur Satijn profiel/helder glas
Hoogte 200 cm
Nettogewicht 26,49 kg
Brutogewicht 30,69 kg
Interval breedte 97-99 cm
Oppervlak Helder glas
Verpakking hoogte 210 cm
Breedte verpakking 101 cm
Verpakking diepte (lengte) 6 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt