Match

Afstandhouders (2x6 mm) deur/douchewand

Afstandshouders zijn een onmisbare oplossing als het gaat om het egaliseren van ongelijke vloeren in een douche. Met deze kleine maar effectieve afstandhouders kun je een vlak en stabiel oppervlak creëren, zelfs als de vloer ongelijk is. Eenmaal geplaatst tussen de basis van de douche en de vloer, kunnen de afstandhouders op verschillende hoogtes worden ingesteld zodat de douchewanden waterpas staan met de vloer. Dit zorgt ervoor dat water kan weglopen en voorkomt dat er waterplassen ontstaan in het douchegedeelte. Onze duurzame en betrouwbare afstandhouders maken het eenvoudig om een veilige en waterdichte douche-ervaring te creëren.

Selecteer kleur
Gekozen
Chroom

1600628

Prijs
42 €

GTIN (EAN) 5711112486884
DB 1960169
Kleur Chroom
Nettogewicht 0,01 kg
Brutogewicht 0,01 kg
Verpakking hoogte 17,20 cm
Breedte verpakking 10,50 cm
Verpakking diepte (lengte) 4,50 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt