Product added to basket

  • Dansani NL Logo

Over Dansani - Onze filosofie

Onze filosofie

Dansani is veel meer dan alleen badkamermeubels. Onze producten zijn gecreëerd vanuit het principe, dat u altijd zult aantreffen als u Dansani koopt. Het principe draait erom, dat u naast mooie, duurzame meubelen nog een aantal duidelijke, ingebouwde voordelen krijgt, die bijdragen aan de identiteit van onze producten: 

Functionaliteit

Om heel natuurlijke redenen brengt u iedere dag veel tijd door in de badkamer. Dat betekent ook, dat er hoge eisen aan functionaliteit en duurzaamheid worden gesteld. Alles moet altijd functioneren en uw leven een beetje vergemakkelijken.

Bekijk meer »

Deens design

Deens design is meer dan alleen een mooie vormgeving. Het is een filosofie, die functionaliteit, eenvoud, natuurlijkheid  en een esthetisch gefundeerde toegang tot het leven omvat. Dat is precies in lijn met de manier waarop we bij Dansani denken.

Bekijk meer »

Vakmanschap

Kwaliteitsmeubelen zijn het resultaat van goed vakmanschap. Goed vakmanschap is belangrijjk, omdat het een uiting van kwaliteit en respect is voor de materialen en de mensen, die onze producten gebruiken.  

Bekijk meer »

Duurzaamheid

Duurzaamheid is iets waar we vandaag de dag allemaal rekening mee moeten houden. De badkamer is een van de ruimtes in huis die de meeste energie verbruiken. Daarom is dat een goede plek om te beginnen als u duurzamer wilt leven.

Bekijk meer »

 

 

 

Create your personal space


Ga op ontdekking in ons universum, waar je inspiratie en de perfecte producten voor jouw badkamer vindt. 

Lees hier meer over producten