Dansani past zich aan actuele trends aan

Hoewel een badkamer vele jaren mee moet gaan, zijn er binnen de wereld van interieur en design veel interessante trends om te volgen. Dansani staat voor tijdloos design en dat tijdloos houdt in, dat de badkamer die u bij ons koopt altijd kan worden aangepast aan actuele trends.

Nordic Cool

Scandinavië is momenteel hot. Dat geldt niet alleen voor design en architectuur, maar ook voor gerechten, mode en tv-series. Design moet functie volgen en functionaliteit op een eenvoudige manier in een tijdloze look gieten. Vakmanschap staat centraal en vertegenwoordigt het menselijke element in een tijd, waarin het natuurlijke vaak plaats moet maken voor technologie. Het bijzondere Scandinavische licht komt ook terug met egale, zachte en indirecte verlichting.

Bekijk meer »

Hout & structuur

Scandinavië heeft een lange traditie van zichtbaar hout in het interieur, maar de badkamers waren vaak meer wit en klinisch. Op dit moment hebben we de natuur in grote mate geïntegreerd in de badkamer, wat u terugziet in de meubelen doordat daarin het hout, de textuur, de materialen en de bewerking wederom centraal staan.

Bekijk meer »

Divers kleurenspel - steeds meer kleur

Na een lange periode waarin alles meer op het zekere gericht was en wit de dominante kleur was, aangevuld met wat grijs en zwart, komt er nu steeds meer kleur. Gedurfde pastelkleuren en af en toe bijzondere kleuren die het overige interieur iets extra's geven en levendiger maken.

Grijs gebruiken we nog steeds en hebben die kleur uitgebreid over het brede spectrum van zowel warme als koele grijstinten.

Bekijk meer »

Metallic elementen

Gelijktijdig met een exclusieve trend naar messing- en goudkleurige elementen in badkamers, maar ook in de rest van de woning, is een revival van metallic elementen te zien. Die worden meestal met matte verf in een kenmerkend zwart en wit geverfd. Dat geeft de samenhang haast een retro-ervaring. Er zijn allerlei soorten elementen; van grepen en armaturen tot lampen en stoelpoten.

Bekijk meer »