Spiegelkast met mooi design en optimale kwaliteit

Een Dansani spiegelkast is iets heel bijzonders. We hebben gezorgd voor een doordacht design, dat functioneel is en dat een gezellige sfeer creëert met verschillende vormen van verlichting. Tegelijkertijd kunt u met onze spiegelkasten op een Scandinavische, minimalistische manier een persoonlijk accent toevoegen aan uw badkamer. U kunt namelijk spiegelkasten kiezen met zijpanelen in dezelfde kleur als de rest van uw nieuwe badkamermeubels. Daarnaast zijn er veel verschillende designs, formaten en verlichtingsopties, zodat de spiegelkast perfect bij uw stijl en badkamer inrichting past.

Bekijk alle spiegelkasten »

Het grootste voordeel van een spiegelkast is de extra opbergruimte en de eenvoudige toegang tot de dingen die u dagelijks gebruikt. Door de geringe diepte kunt u crèmes, deodorant, parfums, haarlak en make-up in rekjes zetten, zodat u snel een overzicht heeft over de inhoud van uw spiegelkast. Niets blijft verborgen omdat er iets anders voor staat en u kunt altijd de crème vinden die u op dat moment nodig heeft.

Ingebouwde spiegelkasten

Als u geen concessies wilt doen op het gebied van opbergruimte, maar tegelijkertijd een minder zichtbare oplossing zoekt, is een In-built spiegelkast ideaal. Die wordt namelijk ingebouwd in de wand, zodat de kast zelf weggewerkt is en alleen het spiegelgedeelte zichtbaar is in de wand; net als een spiegel.

Bekijk In-built »

Praktische badkamerkast met spiegel

Spiegelkasten voor de badkamer zijn zowel fraai als functioneel. Maar het kan lastig zijn om te navigeren in een uitgebreid assortiment en de juiste badkamerspiegelkast te kiezen. Wij bieden u zekerheid, ongeacht uw keuze, omdat al onze spiegelkasten zijn gebaseerd op:

 • Optimale kwaliteit
 • Goede materialen
 • Doordacht design
 • Goed vakwerk

Een kast met een praktische en functionele spiegel is een goede oplossing voor de meeste badkamers; vooral als u op zoek bent naar extra ruimte om dingen op te bergen. Al onze spiegelkasten zijn voorzien van soft close, waardoor de deuren zacht en geluidloos sluiten. De meeste van onze spiegelkasten hebben dubbelzijdige spiegeldeuren, zodat u uw dingen kunt gebruiken terwijl u zichzelf in de spiegel ziet.

We hebben uitsluitend kwaliteitsmaterialen gebruikt voor alle onderdelen van onze spiegelkasten. Deze zijn onder andere uitgerust met stevige metalen scharnieren, die eenvoudig versteld kunnen worden, zodat de deuren perfect op de kast zitten. Veel spiegelkasten zijn eveneens voorzien van handige features, zoals:

 • Ingebouwd stopcontact en USB-oplader, waardoor u bijvoorbeeld eenvoudig de tandenborstel of het scheerapparaat kunt opladen
 • Glazen planken die u zelf kunt plaatsen op basis van uw wensen, zodat u ruimte heeft voor zowel de hoge spuitbus met haarlak als het platte potje met crème
 • Vergrootspiegel met 5x vergroting, zodat u snel alle details kunt spotten
 • Magneetstrip om uw kleine, metalen voorwerpen op te bergen en snel te kunnen pakken
 • Verstelbare metalen plank, die u zo kunt plaatsen dat hij precies bij uw opbergwensen past

Sfeervolle spiegelkast met verlichting

Met de juiste spiegelkastoplossing voor uw badkamer kunt u precies de sfeer creëren, waar u van droomt. Fel of zacht licht, geïntegreerde verlichting of externe lampen; de keuze is aan u. U hoeft alleen maar de spiegelkast en de verlichting te kiezen, die bij uw wensen passen.

Bij de ontwikkeling van onze spiegeloplossingen ligt de focus op milieuvriendelijke verlichting en duurzame oplossingen. In ons assortiment vindt u daarom spiegelkasten met energiezuinige ledlampen, die dagelijks een verschil kunnen maken. Samen met onze focus op kwaliteit en materialen zorgt dit ervoor, dat u een oplossing mee naar huis krijgt die vele jaren meegaat.

Lees meer »

Veel van onze spiegelkasten zijn voorzien van lichtregeling, waarbij u zelf de kleur en de sterkte van het licht bepaalt via een klein, geïntegreerd touchpaneel, dat in de kast zit. Op die manier wordt uw natuurlijke dagritme niet verstoord door onnodig fel en koud licht als u zich klaarmaakt voor de nacht. U dimt gewoon het licht en stelt dat in op een warme kleur. Wanneer u ’s ochtends wakker wordt, kunt u het licht aanpassen naar een koelere kleur en de lichtsterkte verhogen.

Lees meer »

U kunt daarnaast met de verlichting en de totale look van uw badkamer experimenteren door verschillende vormen van verlichting te kiezen:

 • Externe lampen – als u de voorkeur geeft aan een spiegelkast met externe lampen, kunt u kiezen tussen verschillende lampendesigns en kleuren.
 • Underlight – geselecteerde spiegelkasten zijn verkrijgbaar met led-onderverlichting, dat zorgt voor een sfeervol licht over de muur en de wastafel.
 • Ingebouwde verlichting – geselecteerde spiegelkasten zijn ook verkrijgbaar met geïntegreerde ledverlichting in de spiegelkast. Dat creëert een erg mooi effect, waar u dagelijks plezier van heeft.

De spiegelkast als onderdeel van uw badkamer inrichting

Ons assortiment spiegelkasten is ruim en omvat veel verschillende formaten. Ongeacht de hoeveelheid ruimte die u in uw badkamer ter beschikking heeft, kunt u een spiegelkast vinden die bij de afmetingen van uw ruimte past.

Vooral een kleine badkamer vraagt om een doordacht interieur. Het is bijv. een optie om een spiegelkast te kiezen als extra opbergruimte in plaats van een gewone kast. Daarmee creëert u extra opbergruimte en tegelijkertijd een visueel grotere ruimte.

Vind hier meer inspiratie voor het inrichten van uw kleine badkamer:

Kleine badkamer »

Heeft u juist een grote badkamer met veel vierkante meters die u wilt inrichten, dan kunt u een fraaie, samenhangende look creëren door bijv. meerdere spiegelkasten naast elkaar te plaatsen.

Vind hier meer inspiratie voor het inrichten van uw grote badkamer:

Grote badkamer »

Ongeacht de mogelijkheden die uw badkamer biedt, kunt u zich laten inspireren door de opstellingen bij onze verkooppunten of op ontdekking gaan in onze fraaie catalogi en inspiratie krijgen om uw eigen persoonlijke ruimte met spiegelkasten te creëren.

Zoek verkoper »

Bekijk folders »