999

Produktmodel: 999
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Een nieuwe badkamer krijgt u niet elke dag. Daarom moet deze precies zo zijn als u wilt. YOU is juist met het oog hierop ontwikkeld: om de badkamer van uw dromen te bouwen.

Met YOU doet u geen concessies aan kwaliteit, design of prijs. En we maken het u gemakkelijk. Neem een van de 3 stijlen die bij uw stijl past als uitgangspunt en ga aan de slag.

Kies uw favoriete kleur of een van de mooie houtsoorten. Kies voor met of zonder handgreep. Opzetwastafel of dekkende wastafel. Ronde spiegels. Of langwerpige. Vierkante. Alle soorten licht. U hoeft het maar te zeggen. Zo krijgt u met het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten van YOU de badkamer van uw dromen.

Dansani werd in 1983 als eenmanszaak gevestigd door Thomas Bjerrum. Destijds had het slechts één werknemer en de productie van badkamermeubelen was beperkt tot 14 m². Het jaar erna verhuisde het bedrijf naar een grotere ruimte en verwierf het een solide positie op de thuismarkt.

Sindsdien is het snel gegaan. Dansani heeft het bedrijf uitgebreid en heeft nu ook dochterondernemingen in Zweden, Noorwegen, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Nederland terwijl het exporteert naar meer dan 20 Europese landen. Op dit moment heeft Dansani meer dan 180 werknemers in dienst in binnen- en buitenland.

Onderhoudsvoorschriften

Download

Vergelijkbare producten