Calidris

Shape werkblad, solid surface

Het Dansani Calidris Shape afdekblad is gemaakt van het dunne en exclusieve materiaal Solid surface. Het bestaat uit een sterk composietmateriaal op acrylbasis met een dicht en gemakkelijk te reinigen oppervlak. Het afdekblad kan op maat worden geleverd. Door het maatwerk en hoogwaardige materiaal is het Shape afdekblad de optimale keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en stijlvolle oplossing voor de badkamer.

Gekozen
Wit mat

631212003

Prijs
1.177 €

GTIN (EAN) 5713804191823
Kleur Wit mat
Hoogte 1,20 cm
Diepte (lengte) 50,50 cm
Materiaal Composiet
Nettogewicht 26 kg
Brutogewicht 28 kg
Maattolerantie -3/+3 mm
Interval breedte 120-139 cm
Oppervlak Solid surface
Verpakking hoogte 2 cm
Breedte verpakking 145 cm
Verpakking diepte (lengte) 55 cm
Serie Calidris

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt