Mido+

Select spiegel

Geef je badkamer een stijlvolle touch met de Dansani Mido+ Select spiegel. Deze rechthoekige spiegel is verkrijgbaar in vijf verschillende breedtes, zodat je de perfecte maat voor jouw ruimte kunt vinden. Vergeet niet om verlichting van Dansani te kiezen als je de Select spiegel koopt. Onze verlichting past bij de stijl en kleur van je badkamer en je Select spiegel. Dansani spiegels zijn gemaakt van duurzame materialen zodat ze bestand zijn tegen het vocht in de badkamer. Dit maakt ze duurzaam.

Gekozen
Spiegel

91960

Prijs
141 €

GTIN (EAN) 5711112923181
VVS no. 780987030
DB 2022030
Kleur Spiegel
Hoogte 70 cm
Breedte 60 cm
Diepte (lengte) 2,80 cm
Volume 11,76 dm³
Nettogewicht 4,62 kg
Brutogewicht 5,51 kg
Verlichtingstype Excl. verlichting
Type 230V
Verpakking hoogte 80 cm
Breedte verpakking 65 cm
Verpakking diepte (lengte) 11 cm
Serie Mido+

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt