Calidris / Luna / You

Onderhoudsset voor solid surface wastafels en werkbladen

Met onze onderhoudskit voor solid surface wastafels en werkbladen kun je het uiterlijk en kwaliteit van het oppervlak behouden. Deze onderhoudskit is ontworpen om solid surface materialen op een milde en effectieve manier te reinigen, beschermen en vernieuwen. De onderhoudskit zorgt ervoor, dat de solid surface oppervlakten in topconditie worden gehouden, met behoud van hun natuurlijke glans en afwerking.

Gekozen
Geen kleur

0192000

Prijs
81 €

GTIN (EAN) 5713804181619
DB 2148585
Kleur Geen kleur
Nettogewicht 1 kg
Brutogewicht 1,10 kg
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt