Luna / Mido+

Onderhoudsolie voor ladeverdeler, white wash effect

De verzorgingsolie voor de houten ladeverdelers is de perfecte oplossing om het uiterlijk van het hout te behouden en te vernieuwen. Deze unieke verzorgingsolie is gemaakt om het natuurlijke karakter van het hout te voeden en te beschermen, terwijl het een mooie wit gepigmenteerde kleur toevoegt. De olie dringt diep door in de houtvezels en biedt voeding en bescherming tegen dagelijks gebruik en slijtage.

Gekozen
Geen kleur

0191050

Prijs
22 €

GTIN (EAN) 5708877520380
DB 1438813
Kleur Geen kleur
Nettogewicht 0,10 kg
Brutogewicht 0,13 kg
Verpakking hoogte 15 cm
Breedte verpakking 5 cm
Verpakking diepte (lengte) 3 cm
Serie Luna, Mido+

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt