Het verhaal achter Dansani

Dansani werd in 1983 als eenmanszaak gevestigd door Thomas Bjerrum. Destijds had het slechts één werknemer en de productie van badkamermeubelen was beperkt tot 14 m². Het jaar erna verhuisde het bedrijf naar een grotere ruimte en verwierf het een solide positie op de thuismarkt.

Sindsdien is het snel gegaan. Dansani heeft het bedrijf uitgebreid en heeft nu ook dochterondernemingen in Zweden, Noorwegen, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Nederland terwijl het exporteert naar meer dan 20 Europese landen. Op dit moment heeft Dansani meer dan 180 werknemers in dienst in binnen- en buitenland. Bekijk hier in welke landen wij actief zijn.

Bekijk de film over Dansan

Treed binnen in onze wereld van badkamers en zie wie we zijn en wat we maken. 

Onze waarden

Onze waarden zijn onze drijvende kracht en de basis voor alles wat we doen: We stralen plezier uit naar onze collega's, klanten en leveranciers. We respecteren het individu, onze omgeving en het milieu. We durven te ontwikkelen en veranderen en zetten vraagtekens bij "wij zijn gewend om".

Plezier

Het plezier van creëren is onze drive. Dat is hetgene dat we willen kanaliseren bij zowel onze klanten als onze partners. We beschouwen problemen als interessante uitdagingen, die op de Dansani-manier moeten worden opgelost. Dat draagt bij aan het plezier in ons werk en uiteindelijk tot goede resultaten.

Respect

Ons geweten eist van ons dat we respect hebben voor de wereld om ons heen. Daarom is respect voor mens en natuur noodzakelijk om achter de dingen te kunnen staan, die wij doen. We hebben respect voor goed vakmanschap en de materialen die we gebruiken. Bovenal hebben we respect voor de designtraditie, die onze oplossingen vertegenwoordigen.

Durf

We moeten niet bang zijn om fouten te maken. We moeten in plaats daarvan de durf tonen om een verschil te maken via de oplossingen die wij creëren en op de markten waarin we actief zijn. We moeten openstaan voor nieuwe indrukken en voor de veranderingen die we zien in de wereld. Anders ontwikkelen we ons niet verder.

Create your personal space

"Create your personal space", dat is wat Dansani u belooft. Het is een verhaal over mogelijkheden, creativiteit en individualieit. Maar het is ook een uitnodiging aan u onze producten optimaal in te zetten in uw ruimte. Wij vinden namelijk dat de badkamer de belangrijkste ruimte in het huis is. Persoonlijker wordt het bijna niet meer. Dit is de ruimte waar je verassend veel tijd in doorbrengt, elke dag weer. Daarom vinden wij ook dat u de mogelijkheid moet hebben om uw creativiteit de vrije loop te laten als het op de inrichting van de badkamer aankomt. Dat is de reden waarom wij u een uitgebreid assortiment kunnnen bieden. Uw inrichting kunt u volledig aanpassen aan de grootte van de badkamer, uw budget en uw persoonlijke stijl. Wij zien de badkamer als uw persoonlijke ontspanningsruimte en niemand kan dat beter inrichten dan uzelf.

Daarom is het onze missie om het u gemakkelijk te maken uw badkamer te voorzien van mooie, doordachte en functionele oplossingen en u te inspireren. Alles op basis van degelijk vakmanschap en diep gewortelde Deense designtraditie.

Ontmoet onze designers

Alle Dansani-meubelen komen voort uit het idee om een verschil te maken. Het begint allemaal in onze designstudio in Kopenhagen. In de lichte, luchtige ruimtes vinden onze designers en architecten rust voor verdieping en toegang tot de bruisende hoofdstad. 

Rasmus Kjær

- "De complexiteit is mijn drive"

Jeanette Vecht

- "De materialen creëren de mogelijkheden"

Christoffer Petersen

– "Design moet het leven gemakkelijker maken."

Andreas Marxen

– "Design gaat om functionaliteit en gevoel."

Mette Mosegaard

- "Design ontstaat, waar vormen elkaar ontmoeten"