Product added to basket

Inspiratie

De perfecte verlichting

De juiste badkamerverlichting heeft een positief effect op uw welbevinden

Een badkamer is een ruimte, waar we ons meestal bevinden in de overgang tussen slapen en wakker zijn. Zowel 's ochtends als 's avonds. Het licht in deze ruimte heeft dus heel veel invloed op uw welbevinden.

Bij Dansani vindt u oplossingen op het gebied van pendellampen voor aan het plafond, plafondlampen, verlichting in spiegels en spiegelkasten, wastafels met verlichting en indirecte verlichting in kasten en lades. De verlichting vertegenwoordigt de juiste balans tussen welbevinden en taakverlichting. Daardoor komt u zo dicht mogelijk bij het natuurlijke licht, zodat u op dezelfde manier wordt blootgesteld aan licht als buiten.

Alle verlichtingsoplossingen zijn bovendien zo aangepast, dat u een samenspel tussen de lichtbronnen zult ervaren via een harmonieuze, natuurlijke uitstraling. Dansani gebruikt LED in totale lichtoplossingen om energiezuinige en duurzame verlichting te garanderen.

Lees meer over verlichting:

Licht creëert sfeer

Het perfecte licht in de badkamer

Lichtregeling

Voor degene, die de kleurtemperatuur van het licht zelf wil kunnen regelen. Van zeer warm tot zeer koud licht; veel van onze spiegels en spiegelkasten zijn voorzien van lichtregeling, waardoor u het licht kunt dempen. U past zelf het licht aan aan uw behoefte en dagritme door middel van een ingebouwd touchpanel met aan- en uitfunctie, traploze demping en instelling van de kleurtemperatuur.

Bekijk hier links onze video over lichtregeling.

Deens design


Met Dansani krijgt u mooie oplossingen voor de badkamer, gecreëerd vanuit de gedachte achter Deens design, namelijk functionaliteit, eenvoud en natuurlijkheid.

Lees hier meer over deens design