Product added to basket

Inspiratie voor uw badkamer

Verlichting

Het juiste licht is goed voor uw welbevinden

Een badkamer is een ruimte, waar we ons meestal bevinden in de overgang tussen slapen en wakker zijn. Zowel 's ochtends als 's avonds. Het licht in deze ruimte heeft dus heel veel invloed op uw welbevinden.

Bekijk hier meer

Douches

Ontworpen rond jou

Dansani is veel meer dan meubelen voor de badkamer. Met ons aanbod aan douchewanden en -cabines kunt u een complete ruimte creëren, waarin de douche fraai matcht met het overige design en de grootte van de ruimte.

Bekijk hier meer

Dubbele wastafel

Ruimte voor meer personen bij de kraan

Het kan erg druk zijn in de badkamer, wanneer die met meerdere personen gedeeld moet worden. Dat betekent echter niet, dat u daarom moet verhuizen of moet investeren in een extra badkamer. Dansani heeft oplossingen, die het eenvoudiger maken om met meerdere personen tegelijk in de badkamer te zijn.

Bekijk hier meer

Beperkte ruimte

Natuurlijk is er ruimte voor alles

Ook als uw badkamer niet zo groot is, heeft u gelukkig veel mogelijkheden om die in te richten zonder dat u zich in allerlei bochten hoeft te wringen. Met Dansani's verschillende series vindt u zeker een oplossing, die ruimtebesparend is en bovendien de perfecte designuitstraling heeft.

Bekijk hier meer

Accessoires

Met Dansani bent u verzekerd van een totaalervaring

Bij Dansani zijn we gespecialiseerd op het gebied van badkamers en daarom denken we ook aan het geheel. We focussen ons breed en bieden functionele accessoires aan, die uw bezoek aan de badkamer zo praktisch mogelijk maken.
 

Bekijk hier meer

 

 

Deens design


Met Dansani krijgt u mooie oplossingen voor de badkamer, gecreëerd vanuit de gedachte achter Deens design, namelijk functionaliteit, eenvoud en natuurlijkheid.

Lees hier meer over deens design